SPORT

GRADONAČELNIK U OBILASKU

Gradonačelnik Mandić u obilasku VK Korana - renovira se objekt u koji je Grad uložio 180 tisuća kuna

Gradonačelnik Mandić u obilasku VK Korana - renovira se objekt u koji je Grad uložio 180 tisuća kuna

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić obišao je jutros Veslački klub Korana. U njegovoj pratnji bila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca Draženka Sila Ljubenko.

U klubu sa Kupe na Dubovcu gradonačelnika su dočekali predsjednik VK Korana Bruno Rogić, dopredsjednik Boris Vrbanac, član Upravnog odbora Nenad Sužnjević i profesionalni trener Zlatko Katušin. 

Predsjednik Rogić upoznao je gradonačelnika Mandića o aktivnostima kluba i renoviranju objekta koje je završeno a za vrijeme pandemije je iskorišteno za ulaganje u infrastrukturu. Prvenstveno se tu radi o obnovi energetskih kabela (novi kablovi za struju i rasvjeta te postavljanje gromobranske instalacija) kako bi objekt koji je izgrađen 1935. godine a kasnije i nadograđivan, dobio dodatnu sigurnost kako ne bi došlo do kakvog požara i tome slično. U tu  je investiciju Grad uložio nešto više od 180 tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U razgovoru s čelnicima kluba gradonačelnik je istakao zadovoljstvo urađenim te je dogovoreno daljnje ulaganje nagodinu kako bi ovaj objekt koji ima i povijesnu vrijednost i zaštitu bio ugodan i siguran dom veslačima, ali i na ponos građana Karlovca.

Hrvatski Veslački Savez je pokrenuo svoj youtube kanal, a na kojem će se ove godine premijerno moći pratiti uživo utrke sa hrvatskog veslačkog prvenstva, kao i buduće regate saveza. Adresa youtube kanala je: www.youtube.com/channel/UCAsbJb9O6ZkNCFwfTxcUALA

Izdvojeno


Reci što misliš!