SPORT

NEZAUSTAVLJIVI!

Trostruka kruna karlovačkih bejzbolaša! Nakon europskog Federations Cupa i prvenstva Hrvatske, osvojili i Kup!

Trostruka kruna karlovačkih bejzbolaša! Nakon europskog Federations Cupa i prvenstva Hrvatske, osvojili i Kup!

Sezona iz snova za karlovačke bejzbolaše! Tri natjecanja i trostruka kruna! Nakon velikog uspjeha i osvajanja europskog Federations Cupa i uvijek posebno slatkog naslova prvaka države u još jednoj maratonskoj seriji protiv splitske Nade i nevjerojatnog preokreta od 0:3 na 4:3, Karlovčani su osvojili i Kup Hrvatske.

Završnica se igrala ovog vikenda u Zagrebu, a započela je u petak svojevrsnim "pretkolom" u kojem je varaždinska Vindija svladala zagrebačku Medvednicu sa 14:4. Varaždinci su time postali suparnici Karlovčanima u polufinalu i pružili su odličan otpor. Ipak, vrlo dobri Pavao Karin na poziciji pitchera pomogao je nešto suzdržanijem karlovačkom napadu, u kojem vrijedi istaknuti Herrerin home run i Olimpija je sa 5:2 izborila finale. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tamo ih nije čekao tradicionalni suparnik iz Splita, jer je Zagreb u neizvjesnoj utakmici uspio sa 11:10 svladati Nadu. 

U finalu opet nije bilo (pre)lako, iako nešto uvjerljivije nego dan prije. Solidno su odigrali Zagrepčani, ali kvaliteta Karlovčana debelo je pretegnula na njihovu stranu, "kapali" su bod po bod, sve do konačnih 7:1. Sjajno je bacao Mendoza, a Herrera je opet udario home run. 

Na kraju i sve tri individualne nagrade, očekivano, ostaju u Karlovcu. Phil Smith je MVP Hrvatskog baseball kupa, Jose Herrera najbolji udarač, a Jose Mendoza najbolji bacač. 

Izdvojeno


Reci što misliš!