SPORT

KIKS ZA KIKSOM

Sve veća zabrinutost: Karlovac 1919 opet izgubio u gostima, sada i od HAŠK-a, Bagarić dva puta tresao gredu

Sve veća zabrinutost: Karlovac 1919 opet izgubio u gostima, sada i od HAŠK-a, Bagarić dva puta tresao gredu

Ista ekipa na svom je travnjaku vrlo raspoložena i razigrana - na "Čavleku" s lakoćom padaju momčadi iz vrha ljestvice, a u gostima se ne može ni protiv fenjeraša kao prije par kola protiv Ravnica.

Možda je ovog puta nedostajalo i malo sreće, treba priznati i da je danas Karlovac 1919 nastupio i oslabljen bez Olma, Sušilovića, Pribanića i Pausića, a da je zbog ozljede u prvom dijelu morao izaći Čakarić, ali igre karlovački nogometaša na gostovanjima sve više brinu simpatizere "plavo-bijelih". 

U četiri utakmice osvojili su samo jedan bod i pritom su jedina momčad u ligi koja nije uspjela niti jednom zatresti mrežu u gostima! Da je riječ o limitu momčadi bilo bi lakše shvatiti što se događa, ali ista ekipa na svom je travnjaku vrlo raspoložena i razigrana - na "Čavleku" s lakoćom padaju momčadi iz vrha ljestvice, a u gostima se ne može ni protiv fenjeraša kao prije par kola protiv Ravnica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas su Karlovčani poraženi u Zagrebu od HAŠK-a 1903. Odlučujući gol pao je već u 14. minuti, a nakon toga su opet "plavo-bijeli" bili bolji, imali više prigoda, Bagarić je dva puta pogodio gredu, ali konačan rezultat opet je isti - nula.

Situacija na ljestvici još nije tako crna, ali sve je više zabrinjavajuća. Karlovčani su šesti, što i nije tako tragično, jer imaju utakmicu manje, a pobjedom u tom susretu (domaćem protiv Vrapča) skočili bi na četvrtu poziciju. Ali, nemoć u gostima itekako brine. 

Valja već reći ponešto i o sustavu i ambicijama - klub je kao minimalni cilj postavio plasman u jedinstvenu treću ligu koja će se igrati sljedeće godine. Da bi došli do nje moraju zauzeti možda treće, a minimalno peto mjesto (vrlo je moguće da neke momčadi neće imati uvjete ni želje za jedinstvenu ligu, ali ispod petog mjesta nitko neće imati pravo na nju). No, kao i ne tako potajnu ambiciju isticalo se i plasman u 2. HNL, a u nju će samo prvoplasirani.

Taj prvoplasirani trenutačno bježi velikih 9 bodova (doduše uz utakmicu više od "plavo-bijelih") i u subotu - dolazi u Karlovac. Riječ je o Zagorcu iz Krapine koji gostuje na Čavlekovom stadionu u 18 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!