SPORT

NAJLAKŠA UTAKMICA

Premijer liga: U subotu u Karlovcu gostuje višestruki, zapravo jedini prvak Hrvatske - PPD Zagreb

Premijer liga: U subotu u Karlovcu gostuje višestruki, zapravo jedini prvak Hrvatske - PPD Zagreb

Kada se napiše da je netko jedini prvak Hrvatske od neovisnosti, to s protokom vremena postaje sve manje podvig, a sve više zabrinjavajuće po hrvatski rukomet. Kako bilo, u subotu u Karlovcu u okviru petog kola Premijer lige gostuje sigurno najbolja hrvatska momčad PPD Zagreb.

Karlovčani mirno dočekuju susret nakon tri pobjede i jednog poraza u prva četiri kola, što je rezultat iznad svih očekivanja. Ovo je zapravo i veliki derbi A skupine Premijer lige, jer Karlovčani su drugi na ljestvici, iako treba biti realan i reći da je teško očekivati da bi mogli zakomplicirati utakmicu i zaprijetiti Zagrepčanima - nisu to više, nažalost, rukometne devedesete kada je i Zagreb znao gubiti na vrućim terenima pa tako i u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zato je ovo jedna od onih utakmica koje se obično nazivaju "najlakšima". Očekivanja nema, poraz je gotovo siguran i nitko ga neće zamjeriti, prilika da momčad opušteno odigra i istovremeno se i uigra za predstojeće ispite. A, nakon Zagreba raspored je strašan - još jedna domaća utakmica protiv vrlo jake Dubrave, a onda gostovanja kod Gorice i Poreča. 

Izdvojeno


Reci što misliš!