SPORT

DOMAĆI DEBI!

Superligaška premijera u Karlovcu! Odbojkašice u subotu u 20 sati dočekuju Osijek, podržimo ih i s tribina ŠSD Mladost!

Superligaška premijera u Karlovcu! Odbojkašice u subotu u 20 sati dočekuju Osijek, podržimo ih i s tribina ŠSD Mladost!

Kucnuo je čas za superligašku premijeru! U subotu u 20 sati u ŠSD Mladost odbojkašice Karlovca po prvi puta će na svom parketu i pred svojim gledateljima odigrati utakmicu najvišeg hrvatskog ranga - Superlige.

Karlovčanke su bile sportski hit još i prije pandemije, a onda su koronavirus i epidemiološke mjere ispraznili tribine baš u najvažnijoj sezoni. Ipak, i pred praznim tribinama odbojkašice Karlovca ostvarile su najveći uspjeh u povijesti kluba i plasirale se u društvo najboljih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ograničavajuće mjere još su na snazi, ali u klubu su se potrudili da ih maksimalno olakšaju. Cijena ulaznice je samo 10 kuna, a covid potvrde su odlukom Hrvatskog odbojkaškog saveza obavezne na svim utakmicama pa tako ni Karlovčanke ne mogu protiv toga. Ali, u dogovoru s gradskim i županijskim stožerom, svi mlađi od 18 godina na utakmicu mogu bez potvrde! Ostali na tribine mogu ako su cijepljeni, preboljeli koronu ili imaju "svježi" test koji potvrđuje da nisu zaraženi.

U subotu u Karlovcu gostuje Osijek i trener Zec iskreno kaže da su gošće favorit:

- Osijek je jači, tu nema spora. Ali Osječanke pripadaju u red ekipa koje mi možemo iznenaditi pod uvjetom da smo na maksimalnoj razini. Ja se, naravno, nadam da će djevojke biti takve i da superligaški debi pred domaćom publikom neće biti teret, već dodatna motivacija. Postavimo li se na pravi način, nema razloga da unaprijed prežalimo bodove, uostalom ovo je utakmica u kojoj poraz neće biti tragičan, a pobjeda može značiti jako puno, najavljuje Zec.

Ekipa bi trebala biti kompletna, iako Doris Barić još uvijek nije potpuno fit nakon neugodne ozljede. No, ovog tjedna je trenirala i polako se vraća u formu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!