SPORT

POVRATAK NA "ČAVLEK"

Igor Pamić novi je trener Karlovca 1919 - očekivanja navijača sada dodatno rastu, a već sutra je derbi!

Igor Pamić novi je trener Karlovca 1919 - očekivanja navijača sada dodatno rastu, a već sutra je derbi!

Iako se očekivalo da će pregovori trajati malo dulje, saznajemo da Pamić već vodi prvi trening s nogometašima Karlovca 1919.

Novi trener Karlovca 1919, baš kako smo dali naslutiti u jučerašnjem tekstu o sporazumnom raskidu ugovora sa Sretenom Ćukom je - Igor Pamić.

"Div iz Žminja" vraća se na klupu "plavo-bijelih" koje je u periodu od 2007. do 2011. vodio do najvećih uspjeha u povijesti kluba, odnosno iz gotovo potpune anonimnosti i višedesetljetnog tavorenja u niželigaškim natjecanjima do 1. HNL i izvrsnog šestog mjesta u prvoj sezoni. Kasnije prvoligaška priča NK Karlovca nije slavno završila, upravo suprotno od toga, no nema sumnje kako su Pamićeve trenerske kvalitete ostale u itekako dobrom sjećanju simpatizerima karlovačkog kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se očekivalo da će pregovori trajati malo dulje, saznajemo da Pamić već vodi prvi trening s nogometašima Karlovca 1919, a već sutra na rasporedu je derbi 3. HNL Središte, odnosno u Karlovcu gostuje prvoplasirani Zagorec iz Krapine.

Nema nikakve sumnje da ovim rastu i ambicije navijača - sve osim plasmana u jedinstvenu treću ligu ionako bi bila potpuna katastrofa, a sada će mnogi očekivati i prvo mjesto i ulazak u drugoligaški rang.

Inače, nakon Karlovca, Pamić je pet godina vodio pulsku Istru i imao solidnih uspjeha unatoč brojnim problemima u pulskom prvoligašu. Nakon toga nije se dugo zadržavao u klubovima - vodio je Koper, Hrvatski dragovoljac, OFK Titograd i u jesenskom dijelu prošle sezone GOŠK Gabelu u Premijer ligi BiH. 

foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Izdvojeno


Reci što misliš!