SPORT

VISOKE AMBICIJE

Igor Pamić na predstavljanju u prostorijama kluba: "B varijanta me ne zanima, moj cilj s ovom ekipom je samo prvo mjesto"

Igor Pamić na predstavljanju u prostorijama kluba:

Novi/stari trener kazao je i da mu je jako drago da je u Karlovcu za koji ga vežu predivna sjećanja i nada se da će i sada cijela priča biti uspješna.

Na press konferenciji u prostorijama kluba predstavljan je novi trener NK Karlovca 1919 Igor Pamić. U uvodu je predsjednik Matija Furač naglasio da izražavaju zahvalnost dosadašnjem treneru Sretenu Ćuku, koji je preuzeo klub u vrlo teškim uvjetima i konsolidirao ga te napravio maksimum u tom trenutku. 

- Drago mi je da smo se razišli prijateljski i gospodski, jer za ništa drugo nije ni bilo razloga, ali nešto smo morali poduzeti jer ove godine cilj je jasan, a negdje je nešto zapelo, kazao je Furač. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igor Pamić u samom početku rekao je da što se njega tiče gotovo potpuno odbacuje bilo kakvu "B" varijantu i želi sam vrh. Klupske ambicije, naime, ove su se godine temeljile na dvije opcije - prvo mjesto i plasman u 2. HNL, ili kao minimalni cilj, plasman na jedno od tri mjesta koja vode u jedinstvenu 3. HNL koja će startati sljedeće sezone.

- Ja sam rekao i igračima i svima u klubu da mene zanima samo prvo mjesto i da to ova momčad može i mora ostvariti. Ali, idemo korak po korak, tek sam došao i teško mi je komentirati u potpunosti zatečeni igrački kadar, osim što mogu reći da je očito da tu ima dosta kvalitete, ali i da je ekipa trenutačno u dosta lošem psihološkom stanju. Ne mogu obećati da ćemo nakon četiri loša gostovanja u subotu pobijediti u gostima, ali mogu obećati da ćemo iz dana u dan i iz kola u kolo izgledati sve bolje, rekao je Pamić. 

Novi/stari trener kazao je i da mu je jako drago da je u Karlovcu za koji ga vežu predivna sjećanja i nada se da će i sada cijela priča biti uspješna. 

- Pozdravljam sve navijače i simpatizere kluba, posebno Gademze, a volio bih i reći da mi je žao što je moj prošli boravak u klubu završio na onaj način, možda sam i ja bio malo nagliji nego što sam trebao, a možda i klub. Vjerujem da tadašnji predsjednik Turković nije želio loše klubu nego da je imao loše suflere, naglasio je Igor Pamić.

Izdvojeno


Reci što misliš!