SPORT

OVAJ VIKEND

Rukometni derbi kola Premijer lige u Školskoj sportskoj dvorani

Rukometni derbi kola Premijer lige u Školskoj sportskoj dvorani

Prema svemu sudeći HRK Karlovac i RK Dubrava mogli bi opravdati derbi susret 6. kola Paket24 Premijer lige. Utakmica se igra u subotu s početkom u 18:00 sati.

Utakmica 5. kola Paket24 Premijer lige između domaćeg Karlovca i Zagreba završila je očekivano, pobjedom Zagrebaša (32:22), dosad jedinog prvaka države u povijesti hrvatskog prvenstva. 

Kako se i očekivalo bio je to jači trening karlovačkoj momčadi u nastavku sezone,  6. kolo prvenstva u kojem HRK Karlovac opet igra doma, protiv jake momčadi Dubrave, a zatim im slijede dva gostovanja, u Gorici i Poreču. Dakle, u subotu u Školskoj sportskoj dvorani Karlovac od 18:00 sati dočekuje momčad Dubrave iz Zagreba. Prije ovoga kola Karlovčani su četvrti na ljestvici sa 6 bodova, a Dubrava je drugoplasirana sa s dva boda više.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Utakmica s Dubravom nam je vrlo važna i neka vrsta testa naše vrijednosti. Radi se o mladoj i dobroj ekipi, a dobar dio njihovih igrača je u mlađim reprezentativnim selekcijama. Mogu kazati tek da očekujemo tešku utakmicu, da ćemo pružiti maksimum i  da se nadamo pobjedi – najavljuje subotnji meč kraj Korane trenerica Karlovca Tatjana Rašić

- Pozivam ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu kao što su u velikom broju bili i na utakmici sa Zagrebom. Publika je oduvijek naš igrač više i zato se pouzdajemo u podršku s tribina - dodao je igrač i predsjednik kluba Ivica Frketić

Najavljeno je pokazatelj da bi po svemu Karlovac i Dubrava mogli opravdati derbi susret 6. kola Paket24 Premijer lige. 

RUKOMETAŠICE U VELIKOJ GORICI

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac nakon Labina u subotu, 16. listopada ponovno igraju izvan Karlovca. Odlaze RK Udarniku u Veliku Goricu koji je prije ovoga koja šesti na ljestvici s utakmicom manje. Karlovčanke su na 8. mjestu sa dva boda, jednom pobjedom i dva poraza.

Izdvojeno


Reci što misliš!