SPORT

IZNAD SVIH OČEKIVANJA

Još jedna sjajna predstava karlovačkih rukometaša - u dvorani kraj Korane pala i Dubrava (31:27)

Još jedna sjajna predstava karlovačkih rukometaša - u dvorani kraj Korane pala i Dubrava (31:27)

Ova je pobjeda izuzetno važna i zato jer sada slijede dva uzastopna gostovanja - prvo kod Gorice, a zatim u Poreču.

Karlovački rukometaši još su jednom oduševili svoje navijače - da je netko prije Premijer lige rekao da će nakon šest kola Karlovčani imati četiri pobjede i držati drugo mjesto iza Zagreba PPD vjerojatno se ne bi složili ni najveći optimisti. Ali, momčad Karlovca igra zaista izuzetno borbeno i motivirano i to je urodilo još jednom velikom pobjedom - protiv Dubrave rezultatom 31:27.

Bila je to izuzetno izjednačena utakmica iako gosti u niti jednom trenutku nisu imali vodstvo. Ali, ni Karlovac se nije uspjevao odvojiti, osim samo na trenutak krajem prvog poluvremena kada je bilo 15:12, no odmah su se Zagrepčani vratili na 15:15. Na odmoru je bilo 17:16 za Karlovac, a u nastavku potpuno isti ritam utakmice. Ili izjednačeno ili 1-2 pogotka prednosti za karlovačke rukometaše. Četiri minute prije kraja 29:26 i naznaka pobjede je tu. Domaći rutinski čuvaju bodove i na kraju novo veselje - uz publiku koja je na nogama pljeskom ispratila ovu pobjedu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvrsni su bili Rukavina i braća Smojver - Dominik u realizaciji, a Domagoj u asistencijama (imao ih je čak 11). 

Igrali su: Radočaj (1 obrana), Prezelj (5 obrana/1 sedmerac), Domjančić (5 obrana), Horvat, Capan 1, Domagoj Smojver 4(1), Janjanin, Crnković, Bosiljevac, Frketić, Bačić 5(2), Hrvojević 2(1), Mrljak 2, Magdić, Rukavina 9, Dominik Smojver 8.

Ova je pobjeda izuzetno važna i zato jer sada slijede dva uzastopna gostovanja - prvo kod Gorice, a zatim u Poreču. U obje utakmice domaći će objektivno biti u ulozi favorita, no Karlovčani nakon učinka u prvih šest kola mogu odigrati potpuno opušteno i rasterećeno i možda ostvariti još koje iznenađenje, zašto ne!?

 

Izdvojeno


Reci što misliš!