SPORT

SJAJAN POČETAK SEZONE

Karlovčanke su hit! Odbojkašice Karlovca u trećem kolu Superlige slavile u Kaštelima rezultatom 3:1 u setovima

Karlovčanke su hit! Odbojkašice Karlovca u trećem kolu Superlige slavile u Kaštelima rezultatom 3:1 u setovima

U sljedećem kolu na svom parketu u ŠSD Mladost dočekuju Rijeku, vrlo dobru ekipu s kojom su, međutim, u pripremnoj fazi, dokazale da mogu igrati.

Sjajne vijesti stižu iz Kaštela! Karlovačke odbojkašice u trećem kolu Superlige ostvarile su i svoju drugu ovosezonsku pobjedu, prvu na gostovanjima. 

Raspoložene Karlovčanke odlično su ušle u utakmicu, dobile prvi set sa 25:19, a u drugom bile još uvjerljivije i sa 25:15 došle na prag pobjede. Ipak, pitalo se nešto i Kaštelanke koje su odlično odigrale treći set i smanjile na 2:1, a četvrti su otvorile vodstvom 9:4. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tom trenutku karlovačke odbojkašice pokazuju da bi ih ove sezone mogla krasiti i mentalna čvrstina - vraćaju se u susret, serijom 7:1 preokreću rezultat i vode 11:10. Igra se praktički poen za poen sve do vodstva 17:16 za Kaštela, kada novom serijom od pet uzastopnih poena Karlovčanke premalaju susret. Na kraju 25:20 za ukupnih 3:1 i veliko zasluženo slavlje.

U napadačkom segmentu nezaustavljiva je bila Barić sa 21 zarađenim poenom, odmah uz nju Ištuk, no čestitke opet zaslužuju sve: Grgić, Malović, Pavlaković, Kolaković, Maradin, Banjavčić, Dujmović, Šolić, Ištuk, Grubešić, Vrbanić, Badanjak, Belobaba i Barić, pod vodstvom trenera Gorana Zeca, zaista su sjajno otvorile debitantsku prvoligašku sezonu.

Nakon tri kola Karlovčanke su na vrlo dobrom šestom ili sedmom mjestu (ovisno o rezultatima utakmica koje su još igraju), a u sljedećem kolu na svom parketu u ŠSD Mladost dočekuju Rijeku, vrlo dobru ekipu s kojom su, međutim, u pripremnoj fazi, dokazale da mogu igrati. Bit će to još jedna iznimno zanimljiva večer u dvorani kraj Korane, zasigurno i uz odlično popunjene tribine!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!