SPORT

USPJEŠAN VIKEND

Karlovačke hokejašice na ledu startale u sezonu, inline hokejaši zabilježili dvije pobjede u prvenstvu Hrvatske

Karlovačke hokejašice na ledu startale u sezonu, inline hokejaši zabilježili dvije pobjede u prvenstvu Hrvatske

Karlovačke hokejašice započele su novu sezonu u Prvenstvu Hrvatske u hokeju na ledu. U ledenoj dvorani Zibel u Sisku domaćin su im bile djevojke iz HK Siscia. Siscia je pobijedila rezultatom 8:1, ali Karlovčanke su pokazale zaista veliki napredak od prošle godine, pogotovo uzmemo li u obzir da leda u Karlovcu nema te da se treninzi održavaju isključivo na rolama. Nastupile su: Sertić, Zagudajev, Spudić, Primužak, Mikšić, Špigelski, Hajsan, Barberić, Šnajder, Lukačić, Gačić, Fisel Stražanac, Hranilović, Vlašić, Babić, Lekaj, Kirinčić, Benzon, Peretić. Treneri: Ratkaj i Markezić.

Karlovački inline hokejaši, pak, imali su dvostruki program. U okviru prvenstva Slovenije na kojem nastupaju kao gostujuća ekipa poraženi su od Dolenjskih Toplica sa 6:2. Igrali su: Kurtagić, Ratkaj(1A), Kirš (1G), Šavor Radičević (1A), Šegavić (1G), Pavlaković, Brckan, Markezić, Banay, Kraščić, Primužak, Martinović. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U domaćem prvenstvu bili su znatno uspješniji. U dvorani za inline hokej na Luščiću upisali su nove dvije pobjede te tako jesenski dio sezone završili na prvom mjestu ljestvice. U prvoj utakmici Karlovac je pobijedio Koprivnicu rezultatom 15:0, dok je u drugoj utakmici, nakon preokreta u zadnjim minutama, slavio protiv vrlo dobrih Tapira iz Zagreba rezultatom 7:5. Valja napomenuti da se nakon dugogodišnje stanke na gol Karlovčana vratio Pletikosić koji je odmah pokazao zašto je proglašavan najboljim golmanom na raznim turnirima i u prvenstvu Hrvatske te kako će biti veliko pojačanje Karlovčanima za nastavak sezone. Igrali su: Ratkaj(3A), Pletikosić, Markezić(3G+2A) , Banay (3G+1A), Kirš(1G+2A), Brckan, Pavlaković, Primužak, Šavor Radičević i Martinović.

Izdvojeno


Reci što misliš!