SPORT

TKO SU NAJBOLJI?

Poznati kandidati za najbolje sportaše i sportašice te sportske ekipe grada - glasovanje traje do 10. siječnja

Poznati kandidati za najbolje sportaše i sportašice te sportske ekipe grada - glasovanje traje do 10. siječnja

Karlovačka športska zajednica objavila je nominacije za tradicionalni izbor najboljih sportaša i sportašica (i sportskih ekipa) grada Karlovca.

U muškoj konkurenciji sve je proteklo bez problema pa su nominirani, abecednim redom, Bruno Belčić (Atletski klub Karlovac), Vlado Cindrić (Streljački klub Policajac), Lovro Čorak (Gimnastički klub Sokol), Siniša Kotur (Streljački klub Karlovac) i Dino Povrženić (Karate klub Karlovac 1969) u pojedinačnoj konkurenciji, a u ekipnoj konkurenciji Atletski klub Karlovac, Baseball klub Olimpija, Hrvatski rukometni klub Karlovac, Streljački klub Karlovac i Streljački klub Policajac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod žena se dogodio slučaj koji potvrđuje da su ipak potrebne određene promjene u sistemu samih prijava. KŠZ, naime, već dulje vrijeme prakticira sistem u kojem klubovi sami prijavljuju svoje kandidate. No, ove godine tako su pristigle samo četiri prijave (ili, barem, samo četiri važeće). Ima tu propusta i sa strane klubova, nekako se posljednjih godina uvriježilo da se biraju isključivo sportaši i sportašice iz pojedinačnih sportova pa ni ne stižu nominacije za istaknute djevojke iz ekipnih sportova, a ove godine ih itekako ima, pogotovo iz odbojke. Nažalost, ne i među nomininarima.

Tako će se u pojedinačnoj konkurenciji za naslov najbolje sportašice grada birati između Petre Furač (Gimnastički klub Sokol), Lane Krnić (Streljački klub Karlovac), Petre Stojković (Karate klub Karlovac 1969) i Helene Valentić (Atletski klub Karlovac), a u ekipnoj konkurenciji između Gimnastičkog kluba Sokol, Kuglačkog kluba Karlovac, Odbojkaškog kluba Karlovac i Streljačkog kluba Karlovac. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!