SPORT

VELIKE AMBICIJE

Karlovac 1919 počinje s pripremama, stigla i tri pojačanja, a Pamić najavljuje da će u svakoj utakmici tražiti pobjedu

Karlovac 1919 počinje s pripremama, stigla i tri pojačanja, a Pamić najavljuje da će u svakoj utakmici tražiti pobjedu

Nogometaši Karlovca 1919 sutra počinju s pripremama za proljetni dio sezone, a već u subotu očekuje ih i prvi prijateljski ogled protiv prvoligaša Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu. 

U igračkom dijelu ima promjena - u klubu više nisu Dadić, Kelava i vratar Paus-Kunšt, ali su stigla i tri (ili četiri) pojačanja. Najzvučnije je svakako Neven Laštro, koji dolazi iz vinkovačke Cibalije, u kojoj je proveo polusezonu nakon povratka iz Vijetnama. Laštro je bio prvotimac Osijeka i u dva navrata Zrinjskog iz Mostara pa bi trebao svojim iskustvom biti veliki oslonac trenera Pamića u proljetnom dijelu sezone. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Karlovac 1919 stigao je i mladi Antonio Kćira, koji je nakon juniorskog staža u Hajduku proteklu polusezonu igrao u drugoligašu Jarunu, dok je novo ime na vratarskoj poziciji Mario Gudelj koji dolazi iz Trnja.

Spomenuli smo "tri ili četiri", a to se odnosi na činjenicu da se za proljetni dio sezone na raspolaganje stavio i Kristijan Sušilović, koji je bio odsutan veći dio jeseni, a vjerojatno je sada pomirio poslovne i sportske obaveze i sigurno će, bude li spreman, predstavljati značajno pojačanje.

Novi sportski direktor kluba je Boško Županović koji je tu dužnost četiri godine obavljao u slovenskom NK Koper, koji je prošao sličnu sudbinu kao i karlovački klub. Izbačeni su u petu ligu, a Županović je na direktorskoj poziciji bio u razdoblju u kojem se klub iz četvrte lige ekspresno vratio u prvu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!