SPORT

CROATIA INDOOR 2022

Četiri medalje za VK Koranu osvojili - Hodak zlatnu, Hajdin srebrnu a Ravnjak i Šušnjar brončane ..

Četiri medalje za VK Koranu osvojili - Hodak zlatnu, Hajdin srebrnu a Ravnjak i Šušnjar brončane ..

U dvorani Centra Zamet na Rijeci održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ergometrima na 2000 metara, odnosno Croatia Indoor 2022. U Rijeku na natjecanje stiglo je više od 300 natjecatelja. Popuštanje epidemioloških mjera došlo je u pravi trenutak za veslače, prošle godine zbog koronavirusa bilo je dopušteno samo oko 80 natjecatelja.

Riječ je o jednom od tri veslačka natjecanja u Hrvatskoj koje je uvršteno i u kalendar svjetske veslačke federacije (FISA). Organizator je VK Jadran Rijeka u suradnji s HVS-om.

Veslački klub Korana nastupio je sa sedam natjecatelja: Igor Šušnjar, Šime Ravnjak, Ema Hodak, Jan Latković, Noa Ružić, Luka Hajdin i Mauro Bauer, a njih četvoro osvojilo je medalje čime je VK Korana jedan od najuspješnijih klubova na tom natjecanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ema Hodak osvojila je zlatnu medalju za osvojeno 1. mjesto u kategoriji kadetkinja. U kategoriji kadeta Šime Ravnjak zauzeo je 3. mjesto osvojivši brončanu medalju. Kod lakih seniora B Igor Šušnjar zauzeo je 3. mjesto i zaradivši brončanu medalju. U kategoriji juniora A Luka Hajdin osvojio je srebrnu medalju zauzevši 2. mjesto u svojoj kategoriji.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!