SPORT

VAŽNI BODOVI

Karlovački nogometaši svladali HAŠK 1903 sa 2:0 i napokon su na željenom trećem mjestu - slijedi teško gostovanje kod Zagorca

Karlovački nogometaši svladali HAŠK 1903 sa 2:0 i napokon su na željenom trećem mjestu - slijedi teško gostovanje kod Zagorca

S pravom internacionalnom postavom istrčali su "plavo-bijeli" na važan ogled 26. kola Treće HNL Središte protiv HAŠK-a 1903 - pojačanja iz Ukrajine, Medyinskyi i Matyazh našli su se u početnoj jedanaestorici, baš kao i oporavljeni Španjolac Olmo.

Bila je to posljednja utakmica kola, svi drugi svoje su oglede već završili i Karlovčani su znali da pobjedom dolaze na treće mjesto. Zagorec i Dugo Selo su slavili, ali Lučko je poraženo kod Trešnjevke i bilo je jasno da tri boda donose toliko željenu poziciju koja bi u konačnici trebala značiti ulazak u jedinstvenu 3. HNL. Naravno, puno je još do kraja prvenstva, ali sada su karlovački nogometaši na poziciji koju drugi love, a nisu više oni u stalnom zaostatku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Goste je načeo Čakarić u 33. minuti i sve do samog kraja strahovali su domaći gledatelji od nekog "zalutalog metka", pogotovo u završnici, kada se već znalo događati da propadne sve što se gradilo 90 minuta. Ipak, to se nije dogodilo, štoviše u posljednjim sekundama susreta Medyinskyi je postigao svoj karlovački prvijenac i postavio konačnih 2:0. 

U sljedećem kolu Karlovčane očekuje gostovanje kod prvoplasiranog krapinskog Zagorca, svakako pravi test da vidimo stvarne mogućnosti "plavo-bijelih". 

Izdvojeno


Reci što misliš!