SPORT

ODLIČNI STRIJELCI

Strijelci karlovačkog Policajca pobjednici Hrvatskog kupa u gađanju zračnim pištoljem, Matija Cindrić pojedinačno srebrni

Strijelci karlovačkog Policajca pobjednici Hrvatskog kupa u gađanju zračnim pištoljem, Matija Cindrić pojedinačno srebrni

Skupili su ukupno 1683 kruga, samo jedan ali itekako vrijedan više od drugoplasiranog Dalmacijacementa iz Solina.

Strijelci karlovačkog Policajca pobjednici su Hrvatskog kupa! Na današnjoj završnici u Solinu osvojili su prvo mjesto u disciplini gađanja zračnim pištoljem i tako osvojili pobjednički pehar namijenjen pobjednicima kupa. 

Vlado Cindrić sa 569, Matija Cindrić sa 563 i Slavko Matanić sa 551 "upucanim" krugom skupili su ukupno 1683 kruga, samo jedan ali itekako vrijedan više od drugoplasiranog Dalmacijacementa iz Solina, dok je treće mjesto pripalo čakovečkom Alzasu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pojedinačnoj konkurenciji Vlado i Matija Cindrić izborili su finalno raspucavanje osmorice najboljih, nakon kojeg je stigla još jedna medalja karlovačkom klubu - Matija Cindrić osvojio je drugo mjesto i srebrno odličje. Pobjednik Kupa Hrvatske je Željko Posavec iz solinskog Dalmacijacementa, dok je broncu osvojio Uroš Kačavenda iz Osijeka 1784. Vlado Cindrić na kraju je šesti, a Slavko Matanić trinaesti.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!