SPORT

BLIZU, ALI...

Završila 2. HRL Zapad za muške: Ogulinci drugi, Dubovac Gaza treći, a mladi Karlovčani na petom mjestu

Završila 2. HRL Zapad za muške: Ogulinci drugi, Dubovac Gaza treći, a mladi Karlovčani na petom mjestu

Trijumfom pulske Arene završena je sezona u 2. HRL Zapad za muške. Odmah iza nje dva su predstavnika naše županije - Ogulin na drugom, a Dubovac Gaza na trećem mjestu. Ekipa Karlovca II gotovo će sigurno sezonu završiti na petom mjestu. Naime, mladi Karlovčani nisu odigrali susret posljednjeg kola jer je ekipa 28. Aprila iz Kaštelira javila da nije u stanju doći u Karlovac pa se čeka tek službena odluka o 10:0 bez borbe. 

Ogulinci su bili blizu, ali mogućeg naslova i promocije u Prvu ligu Jug koštali su ih - Karlovčani. Od osam mogućih bodova u susretima s karlovačkim momčadima Ogulin je uzeo samo dva, ili drugim riječima od 10 bodova izgubljenih tijekom cijele sezone od Karlovčana su izgubili čak šest. Možda je više mogao i Dubovac Gaza, ali nekoliko neplanirano loših igara udaljilo ih je od borbe za prvo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U posljednjem kolu Dubovac Gaza je danas sa 31:26 svladala Selce u utakmici u kojoj su se posebno istaknuli Kordić sa 10 i Plazibat sa 7 pogodaka. Ogulin je još sinoć na oproštaju od domaće publike svladao Buje 53 sa 33:31, a najistaknutiji pojedinci bili su jednako učinkoviti kao karlovački "zelenožuti" - Kosanović je dao 10, a Gašparović 7 pogodaka.

Izdvojeno


Reci što misliš!