SPORT

SPORTSKI SKUP

Za vikend u Karlovcu ekipno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu - dolazi više od 600 natjecatelja iz cijele Hrvatske

Za vikend u Karlovcu ekipno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu - dolazi više od 600 natjecatelja iz cijele Hrvatske

Službeno otvorenje natjecanja je u subotu u 30 travnja u 9:30 sati, a u 10:00 sati početak natjecanja po skupinama.

Nakon nedavno završenih međunarodnih automobilističkih manifestacija koja su održana u Karlovačkoj županiji i privukla velik broj posjetitelja te turista (QRR i WRC), grad Karlovac je domaćin još jednog velikog sportskog događanja, nacionalnog karaktera.

Čak 600 natjecatelja iz cijele Hrvatske dolazi za vikend u Karlovac zbog ekipnog prvenstva Hrvatske u elektroničkom pikadu, a novi je to zamah i turizmu, jer svi smještajni kapaciteti u gradu su puni

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najmasovnije natjecanje u Hrvatskoj u elektroničkom pikadu na rasporedu je 30. lipnja i 1. svibnja, a održat će se u dvorani "Mihajlo Prezelj - Mitila" pri OŠ Dubovac. Pikado savez Karlovačke županije u zadnjih nekoliko godina redovit je domaćin našim pikadistima, međutim, ovo je prvi put da se ekipno prvenstvo Hrvatske održava u Karlovcu što je svakako izazov za organizatore.

Službeno otvorenje natjecanja je u subotu u 30 travnja u 9:30 sati, a u 10:00 sati početak natjecanja po skupinama. U 16 sati kreće 1. kolo na Listi 16, a dva sata kasnije 2. kolo na Listi 16, u 20 sati navečer je na rasporedu repasaž, osmina finala. U nedjelju se natjecanje nastavlja u 9 sati na Listi 16 za žensku ligu, a u 10 sati za muške lige.

Karlovačku županiju predstavljat će u ženskoj konkurenciji Pikado Klub "Đurđe" i Apolon Ladies, a Pikado Klub Stars i Pikado klub Apolon u muškoj konkurenciji.

Za kraj podsjetnik da su na zadnjem prvenstvu u Senju u konkurenciji seniorki slavile cure iz Janje Next Team, u elitnoj Prvoj ligi naslov je uzela ekipa Posejdon 2 iz Kaštela. U Drugoj ligi kod seniora slavila je ekipa Sprint iz Solina, dok su kod trećeligaša najbolji bili dečki iz Sesveta.

Izdvojeno


Reci što misliš!