SPORT

PO DVA BODA

Premijer liga: Karlovački rukometaši u subotu u 19 sati dočekuju Dubrovnik - pobjeda je obavezna, a onda slijedi napeti rasplet!

Premijer liga: Karlovački rukometaši u subotu u 19 sati dočekuju Dubrovnik - pobjeda je obavezna, a onda slijedi napeti rasplet!

U subotu u 19 sati rukometaši Karlovca igraju, nadamo se, posljednju ovosezonsku premijerligašku utakmicu na svom parketu! Značilo bi to, naime, da su osigurali ostanak u društvu najboljih i da neće morati vizu za ostanak u Premijer ligi morati tražiti kroz neugodne kvalifikacije. 

Karlovački rukometaši u subotu dočekuju Dubrovnik i to je utakmica koju jednostavno moraju dobiti - gosti su već ispali iz lige, kvaliteta je na strani Karlovčana, ali ne treba smetnuti s uma da je ponekad baš takve utakmice najteže igrati, dok je kod Dubrovčana podjednako moguće i da su nakon ispadanja posve demotivirani, kao i da su opušteni i željni dokazivanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, dva kola prije kraja situacija na ljestvici je takva da u domaćem taboru ne smiju razmišljati ni o čemu osim o dva boda iz ovog susreta. Dubrovnik je ispao, a pridružit će mu se ili vinkovačka Spačva ili Umag. Druga od te dvije ekipe će u kvalifikacije za ostanak, a s njima će na taj težak ispit i Rudar iz Ruda ili - Karlovac. 

Naši rukometaši dva kola prije kraja imaju dva boda više od Rudara, ali i lošiji međusobni ogled, što je vrlo nezgodno, jer "rudari" za suparnike imaju ekipe koje su donekle već na odmoru - dakako, bit će tako i s našim rukometašima u posljednjem kolu, ali u ovoj situaciji su se i našli zbog izuzetno loše igre s jednako tako opuštenim i mirnim Trogirom, dok su svi suparnici u prošlom kolu ostvarili pobjede u gostima. 

Nakon Dubrovnika Karlovčani u posljednjem kolu gostuju u Kutini kod vrlo dobre Moslavine, koja je slavila i na karlovačkom parkeru, dok Rudar u ovom kolu dočekuje baš Moslavinu, a potom u zadnjem kolu gostuje u Rijeci kod Zameta. 

No, nema druge nego ići korak po korak. Ove subote mora pasti Dubrovnik. Vjerujemo i uz veliku podršku navijača!

Izdvojeno


Reci što misliš!