SPORT

LOŠA SEZONA

Karlovačke rukometašice porazom zaključile sezonu iz koje će se pamtiti samo izboreni drugoligaški ostanak

Karlovačke rukometašice porazom zaključile sezonu iz koje će se pamtiti samo izboreni drugoligaški ostanak

Rukometašice ŠR Karlovac još su jednim uvjerljivim porazom zaključile ovogodišnje natjecanje u Drugoj ligi Zapad. Od njih su u posljednjem kolu bolje bile igračice Samobora rezultatom 32:22.

Karlovčanke su se dobro držale prvo poluvrijeme, koje je završeno rezultatom 15:13, no odmah na početku drugog Samoborke su pobjegle na 29:19 i tu je priči bio kraj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sezona koja je iza nas bila je manje-više za zaborav. U 20 kola karlovačke rukometašice osvojile su samo šest bodova, no i takav skroman učinak bio je dovoljan za očuvanje drugoligaškog statusa, jer su Siščanke odustale već nakon nekoliko kola, a Zaprešić je sa 2 boda bio još daleko slabiji. Na kraju će vjerojatno Karlovčanke zauzeti i devetu poziciju, ukoliko večeras Senjanke ne iznenade Ivanić. Ipak, o golemoj razlici s ostatkom lige najbolje govori podatak da osmoplasirana Murvica ima - 19 bodova. 

Ipak, glavno je da je sačuvan drugoligaški status, a u klubu će zasigurno učiniti sve da se u sljedeću sezonu ipak uđe s malo jačim igračkim kadrom. 

Izdvojeno


Reci što misliš!