SPORT

BEZ PORAZA

Mačevanje: Mali Karlovčani dominantni na Ligi "Mali floret" u Zagrebu, Baršić-Ilić najbolji do 10, a Božić do 13 godina

Mačevanje: Mali Karlovčani dominantni na Ligi

Najmlađi članovi Mačevalačkog kluba Karlovac nastupili su na 4. kolu Lige "Mali floret", mješovitog muško-ženskog natjecanja za kategorije do 10 i do 13 godina starosti, koje se održalo u Zagrebu. Mačevalački klub Karlovac opet je pokazao da je jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj u mlađim kategorijama, osvojivši prva mjesta u obje kategorije s ukupnim omjerom pobjeda i poraza od sjajnih 29-4!

U kategoriji do 13 godina starosti najbolji je bio Jakov Božić koji je premoćno osvojio prvo mjesto s omjerom 10-0, dok je vrlo dobar nastup imala i Iva Kirinčić koja je s omjerom 7-2 bila šesta. Kolo prije kraja Božić je preuzeo vodstvo i u ukupnom poretku, u konkurenciji 30 dječaka i djevojčica koji su dosad nastupali na turnirima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji do 10 godina jednako uvjerljiv je s omjerom 8-0 bio Leonard Baršić-Ilić, koji je, dakako, osvojio prvo mjesto, dok je Mislav Ostarčević s omjerom 4-2 bio deveti. U ukupnom poretku Baršić-Ilić je na drugom, a Ostarčević na trećem mjestu u konkurenciji 32 natjecatelja i natjecateljice. 

Posljednje kolo Lige "Mali floret" na rasporedu je krajem svibnja. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!