SPORT

GOLF

GK 4 Rijeke ekipni peti naslov prvaka Hrvatske u kategoriji seniora +50, Feitl treći u nacionalnom prvenstvu

GK 4 Rijeke ekipni peti naslov prvaka Hrvatske u kategoriji seniora +50, Feitl treći u nacionalnom prvenstvu

Na golf igralištu Riverside u Zagrebu održano je ekipno (klupsko) prvenstvo u golfu za 2022. godinu na kojem su članovi Golf kluba 4 rijeke iz Karlovca osvojili peti naslov seniorskih (+50) prvaka Hrvatske.

Za karlovački Golf klub 4 Rijeke nastupili su: Željko Bajs, Ivo Vukadin, Želimir Feitl i Božidar Brajković.

Drugo mjesto osvojili su članovi Golf kluba Riverside Zagreb, treći je Golf klub Split, četvrti GK Ban Jelačić Zagreb i peti je zagrebački Golf klub 69, a šesta je Pula.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U konkurenciji žena-seniorki ekipni naslov osvojila je ekipa GK Riverside Zagreb.

Pojedinačno seniorsko prvenstvo održano je u međunarodnoj konkurenciji. Nastupilo je 20 golfera iz Velike Britanije, Njemačke, Mađarske i Hrvatske. 

Sveukupni pobjednik je Britanac Joe Smith, drugi je Nijemac Korbinian Sapper, treći Hrvat Denis Kurtović (GK Maksimir) koji je ujedno bio i najuspješniji u nacionalnom prvenstvu. Drugi u nacionalnom prvenstvu je član GK Riversade Zagreb Željko Vučemil (sveukupno 5). 

Dalje u nacionalnom dijelu prvenstva slijede tri člana GK 4 Rijeke – treći Želimir Feitl (sveukupno 7), Božidar Brajković peti (sveukupno 9) i Željko Bajs šesti (sveukupno 11) ...

U konkurenciji žena-seniorki tri najbolje plasirane Hrvatice jesu Zagrepčanke - Snježana Crnoglavac, druga je Tanja Milošak a treća Gordana Popović Vinčić.

Izdvojeno


Reci što misliš!