SPORT

ATLETSKI VIKEND

Limač AK Karlovca Matija Grubješić prvi na 1. kolu HALS-a, postignut još niz dobrih atletskih rezultata

Limač AK Karlovca Matija Grubješić prvi na 1. kolu HALS-a, postignut još niz dobrih atletskih rezultata

U Čakovcu je ovog vikenda održano 1. kolo Hrvatske atletske lige Sjever. Nadmetanje limača i limačica odvijalo se po novom sistemu, u malim višebojima (trobojima), a u konkurenciji najmlađih, limača rođenih 2013. godine i mlađih prvo mjesto u konkurenciji 18 dječaka osvojio je Matija Grubješić iz AK Karlovca, koji je prikupio ukupno 47 bodova - Matija je bio prvi u skoku u dalj, treći u utrci na 200 metara te šesti u bacanju vortexa. U konkurenciji najmlađih djevojčica mala Karlovčanka Lucija Lukežić Štedul bila je četvrta u konkurenciji 33 djevojčice. 

Kod 2012. godišta Jan Begler bio je šesti (treći u skoku u dalj), a kod 2011. godišta Aleks Dakić bio je četrnaesti, a Paula Vladić 26.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U natjecanjima starijih kategorija bodovali su se rezultati mlađih kadeta i kadetkinja te kadeta i kadetkinja. Kod mlađih kadetkinja svojevrsna dominacija malih Karlovčanki, ali tek od drugog mjesta - najbrža je bila Tija Petrinec iz kutinske Moslavine, no nakon nje slijede drugoplasirana Lucija Marinković iz KA Tima, trećeplasirana Paula Bajt iz Karlovca te četvrtoplasirana Nina Malobabić iz KA Tima. Kod kadetkinja Lea Vuletić iz KA Tima bila je treća na 300 metara.

U zajedničkim utrkama seniora i juniora odnosno seniorki i juniorki koji nisu ulazili u ekipni plasman bilo je još nekoliko dobrih rezultata atletičarki i atletičara AK Karlovca. Irina Vidiček Ljubojević bila je druga na 300 metara, dok je na 1000 metara Hela Rakamarić bila druga, a Nika Jagodić treća. Matko Belčić bio je drugi na 1000 metara.

Na Uskršnjem mitingu u Splitu dobre rezultate su ostvarili Andrej Belčić koji je pobijedio na 300 metara te Lea Novković koja je osvojila drugo mjesto na 400 metara s preponama.

(foto: AK Međimurje Čakovec FB)

Izdvojeno


Reci što misliš!