SPORT

TENISKE NADE

Mladi Zagrepčani Ivan Maraković i Milana Rašan-Buha pobjednici tradicionalnog 51. Oršanićevog memorijala u Karlovcu

Mladi Zagrepčani Ivan Maraković i Milana Rašan-Buha pobjednici tradicionalnog 51. Oršanićevog memorijala u Karlovcu

Mladi Zagrepčani Ivan Maraković (Zagi) i Milana Rašan-Buha (Movens) pobjednici su Memorijala Marijana Oršanića, tradicionalnog turnira drugog ranga iz kalendara HTS-a u uzrastu do 14 godina koji je održan u Karlovcu.  

Maraković je u finalu na terenima Teniskog kluba Karlovac bio bolji od Alexa Bauera Minkare (Tweener Zagreb) sa 6:1, 6:3, dok je Rašan-Buha u završnom dvoboju slavila protiv Mije Bonnie Szabo (Medveščak Zagreb) sa 6:4, 6:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U konkurenciji muških parova najbolji su bili Ivan Dumbović i Ivana Maraković (Viži, Zagi) koji su u finalu svladali Diega Martinovića i Josipa Vukića (Kastav, Ponikve) sa 4:3(4), 4:2, a kod djevojaka su naslov u paru osvojile Dora Belvanović i Mia Robotić (Đakovo, Đurđevac) nakon pobjede nad Nikom Baki i Petrom Kolak (Kvarner, Rukavac) - 4:1, 4:0.

Na kraju, pobjednik muškog Bonus turnira je Dan Šarić (HATK Mladost) nakon slavlja protiv Fatiha Halilagića (Ogulin) - 4:0, 2:4, 7:4. Kod tenisačica, prvo mjesta na Bonus turniru osvojila je Tina Šplajt (HTK Zagreb) koja je u završnom meču nadjačala Alisu Emu Jurjević (Samobor 1890) - 4:1, 4:2.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!