SPORT

BOD U DERBIJU

U derbiju 3. HNL Središte Lučko - Karlovac 1919 1:1 - ništa od željene pobjede, ali ni bod nije za baciti

U derbiju 3. HNL Središte Lučko - Karlovac 1919 1:1 - ništa od željene pobjede, ali ni bod nije za baciti

U derbi susretu 29. kola 3. HNL Središte nogometaši Karlovca 1919 remizirali su na gostovanju kod Lučkog 1:1. Iako su i svi u klubu, kao i navijači i simpatizeri kluba, nakon posljednjih vrlo dobrih igara "plavo-bijelih" priželjkivali sva tri boda, u konačnici treba biti zadovoljan i s bodom, pogotovo što su Karlovčani do njega došli u samoj završnici.

Sama utakmica bila je dosta napeta, a nervozno je bilo i na tribinama, na kojima je bio velik broj Karlovčana. Lučko je bolje krenulo i povelo već u 16. minuti, a Karlovac 1919 do boda je stigao tek u samoj završnici pogotkom Pausića u 84. minuti. Kada se gleda iz tog kuta, rezultat je realan, ako se, pak, uzme u obzir, da su "plavo-bijeli" imali više idealnih šansi, možda su bili i nešto bliže pobjedi, ali moglo je završiti i pobjedom domaćih pa ne treba previše žaliti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na ruku karlovačkim nogometašima išao je i domaći kiks Trnja koje je remiziralo s Bistrom pa je pet kola prije kraja još uvijek praktički sve otvoreno. Zagorec i Dugo Selo su se, nažalost, previše odvojili i teško je očekivati da ih se može dostići (Zagorec više ni teoretski), a za treće mjesto koje garantira jedinstvenu treću ligu borba će biti zaista žestoka. U ovom trenutku - Trnje ima 52 boda, Lučko 51, Karlovac 1919 50, a Maksimir 49.

U subotu u 30. kolu Karlovac 1919 na Čavlekovom stadionu s početkom u 17 sati dočekuje pretposljednju petrinjsku Mladost i jasno je da je to susret u kojem "plavo-bijeli" nemaju prava na kiks.

Izdvojeno


Reci što misliš!