SPORT

SLAVLJENICI

Veslački klub Karlovac ugodnim druženjem i prvim utrkama na Korani proslavio svoj 1. rođendan (FOTO GALERIJA)

Veslački klub Karlovac ugodnim druženjem i prvim utrkama na Korani proslavio svoj 1. rođendan (FOTO GALERIJA)

U prvoj godini dana VK Karlovac potrudio se postaviti što bolje temelje za daljnji rad.

Veslački klub Karlovac danas je ugodno i veselo proslavio svoj 1. rođendan. Poslužilo ih je i vrijeme pa se cijeli tjedan najavljivana kiša ipak pomaknula na poslijepodnevne sate te je u jutarnjim održan i veslački program i planirano druženje. 

U prvoj godini dana VK Karlovac potrudio se postaviti što bolje temelje za daljnji rad - kroz vrlo uspješnu akciju crowdfundinga nabavili su prve klupske čamce, uredili prostorije, okupili prve mlade veslače i veslačice i s optimizmom gledaju prema budućem periodu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru rođendanskog slavlja održane su i četiri utrke. Posebnu pozornost i burno navijanje izazvala je utrka najmlađih "gig" četveraca u kojoj je prvo mjesto osvojila posada Vita Živčić, Gabrijela Vuković, Karla Ivka i David Jakov Vuković s kormilarom Brankom Jovanovcem, ispred posade Matija Budimir, Nika Keser, Antea Spasojević i Nikša Orhanovac s kormilarom Branislavom Romčevićem.

Skifistice su dva puta išle na start - u prvoj utrci Nika Cvitešić pobijedila je ispred Maje Pavletić i Zare Cvitešić, no zbog male nezgode tijekom utrke u kojoj je umalo došlo do sudara, odlučeno je da se još jednom ogledaju, a drugi puta najbrža je bila Maja Plavetić. 

Za kraj u utrci muških skifova Tin Jarnjević bio je brži od Romana Romčevića. 

Dakako, u prvom planu bilo je druženje, no to ne znači da su talentirani veslači i veslačice ostali bez medalja!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!