SPORT

POKAZALI KVALITETU

Odličan nastup karlovačkih inline hokejaša u Fischer Kupu Slovenije - stigli sve do polufinala

Odličan nastup karlovačkih inline hokejaša u Fischer Kupu Slovenije - stigli sve do polufinala

Odličan rezultat ostvarili su prošlog vikenda seniori Inline hokej kluba Karlovac, koji su igrali u završnici Fischer Kupa Slovenije na koju su pozvani kao gostujuća ekipa iz državnog prvenstva Slovenije.

U prvom susretu, odnosno osmini finala kupa, Karlovčani su rezultatom 2:0 svladali ekipu TNT Dinamiti. Karlovački inline hokejaši su dominirali cijelim susretom, a nesavladiv na golu je bio Bujanić. U četvrtfinalu, u utakmici s puno preokreta, pobijeđena je Pavza rezultatom 3:2. Povela je Pavza u drugoj minuti, do desete minute Karlovčani okreću na 2:1 a u zadnjoj minuti prvog poluvremena Pavza postiže pogodak za 2:2 na poluvremenu. Konačni rezultat postavlja Kirš u 25. minuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Plasman u polufinale već je predstavljao zaista ogroman uspjeh, a tamo su Karlovčani igrali protiv jedne od najboljih momčadi u regiji, Dinamita Horjul. Dinamiti su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 7:0. Karlovčani su se odlično držali u prvom poluvremenu i tijekom velike većine drugog ali u zadnjih pet minuta je ponestalo snage i koncentracije te su Dinamiti s četiri pogotka mirno riješili susret u svoju korist. Dinamiti su u finalu poraženi od HK Prevoje rezultatom 2:1. Kup sistem natjecanja pokazao se još jednom kao ne predvidljiv i izrazito zanimljiv gdje i slabije momčadi imaju svoje šanse (momčad GTB Jesenice, aktualni prvak Slovenije, ispao je u ¼ finalu). Za Karlovac su igrali: Bujanić, Kirš, Markezić, Banay, Kraščić, Primužak, Ratkaj, Knežević i Pavlaković.

Dok su dečki igrali u Sloveniji cure su sudjelovale na humanitarnoj utrci Wings for life World Run u Zadru. Za one koji ne mogu trčale su: Josipa Zagudajev, Andreja Barberić, Anita Lukačić, Ana Hajsan, Mirna Sertić i Ana Katušin.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!