SPORT

NEOČEKIVAN PORAZ

Veliki kiks karlovačkih nogometaša - na gostovanju kod Maksimira poraženi 1:0, treće mjesto sve je dalje

Veliki kiks karlovačkih nogometaša - na gostovanju kod Maksimira poraženi 1:0, treće mjesto sve je dalje

Nogometaši Karlovca 1919 poraženi su u 31. kolu 3. HNL Središte na gostovanju kod Maksimira 1:0 i sada su u dosta nezgodnoj situaciji - mogao bi ovaj poraz biti i ključan u borbi za 3. mjesto, pogotovo ako ovog vikenda Lučko dođe do sva tri boda u domaćem ogledu protiv Ravnica, čime bi imali četiri velika boda prednosti. 

Domaći su krenuli furiozno i nakon 17. minuta poveli, a u tom periodu mogli su još nekoliko puta zatresti karlovačku mrežu. Nakon što se othrvao početnom pritisku Karlovac 1919 bio je bolji, imao je i nekoliko izvrsnih prigoda pa i jedan čisti "zicer", no lopta nije htjela u mrežu i na kraju su se veselili domaći. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pobijedi li Lučko treće mjesto će tri kola prije kraja postati gotovo nedostižno, a kako ima kalkulacija da bi jedinstvena liga mogla imati 18 umjesto 16 klubova "plavo-bijeli" će se morati okrenuti nadi u tu opciju i zadržavanju četvrte pozicije. U tom kontekstu jedina dobra vijest s današnje utakmice je da su zadržali bolji međusobni omjer s Maksimirom koji se sada bodovno izjednačio s našim nogometašima, ali pobjeći im ovog vikenda može i Trnje.

Sve u svemu - poraz u najgorem trenutku i sada je situacija izuzetno teška.

Izdvojeno


Reci što misliš!