SPORT

PET ODLIČJA

Dva zlata i dvije bronce malih karlovačkih karatista na Kupu Hrvatske - srebro stiglo sa Studentskog prvenstva

Dva zlata i dvije bronce malih karlovačkih karatista na Kupu Hrvatske - srebro stiglo sa Studentskog prvenstva

Dva zlatna i dva brončana odličja osvojili su mladi borci Karate kluba Karlovac 1969 na Kupu Hrvatske za mlađe dobne kategorije, koji je ujedno bio i izborni turnir za Balkansko prvenstvo u Beogradu - svi osvajači odličja trebali bi nastupiti na njemu pa tako i, dakle, četiri karlovačka mlada karatista. 

Najuspješniji su bili dječaci Ivan Farkaš (do 11 godina, do 40kg) i Tomislav Čordašev (do 12 godina, do 47 kg) koji su došli do pobjedničkih naslova u svojim kategorijama i zasluženih zlatnih odličja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petar Grubešić (do 10 godina, do 40kg) i Patrick Blažević (do 12 godina, do 42kg) okitili su se broncama - bilo je i malo nestrpljenja i iščekivanja nakon prvih poraza, no suparnici obojice došli su u finale pa su mali Karlovčani dobili prigodu broncu izboriti u repasažu i obojica su uspjeli. 

Bruna Briški i Lola Kurtagić ovog puta nisu došli do odličja, no još jedno ipak stiže u Karlovac. Naime, u okviru Kupa Hrvatske održano je i Studentsko prvenstvo Hrvatske, na kojem je drugo mjesto osvojila Magdalena Kovačić u kategoriji do 68 kg. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!