SPORT

IDEMO NA TRIBINE!

Utakmica sezone! U nedjelju u 19 sati rukometaši Karlovca dočekuju Metković Mehaniku za ostanak u Premijer ligi

Utakmica sezone! U nedjelju u 19 sati rukometaši Karlovca dočekuju Metković Mehaniku za ostanak u Premijer ligi

Odviknuli smo se malo u pandemijskim danima od sportskih događanja u zatvorenim prostorima, no sjajne karlovačke odbojkašice unatoč tomu bile su ove godine najgledanija ekipa u Superligi - sada je vrijeme da se u velikom broju okupimo na tribinama ŠSD Mladost i podržimo i rukometaše, koji u nedjelju u 19 sati igraju utakmicu sezone, možda i više od toga!

U kvalifikacijama za ostanak/plasman u Premijer ligu, karlovački rukometaši u nedjelju dočekuju ekipu Metković Mehanike. Puno su peha imali Karlovčani ove sezone, za ponešto od toga su si i sami krivi, jer sigurno nisu momčad koja je trebala završiti u kvalifikacijama za ostanak u društvu najboljih, ali neke ozljede u krivi trenutak, dvije-tri utakmice s jako lošom završnicom i par "čudnih" rezultata doveli su ih u takvu situaciju. Sreće nije bilo ni pri ždrijebu, jer Metković je sigurno daleko neugodniji i teži suparnik od križevačkog KTC-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A opet, vratit će to, nadamo se, kod ljubitelja rukometa malo atmosfere zlatnih devedesetih i velikih derbija Karlovca i Metkovića - tada su češće slavili Karlovčani, nadamo se da će tako biti i ove nedjelje. 

Dakako, ne lovi se u nedjelju samo pobjeda - bit će važan svaki pogodak, svaka obrana, jer kako god završio nedjeljni susret bit će teško na uzvratu u vrućem Metkoviću koji opet diše rukometno. Zato dođite u nedjelju na utakmicu i podržite naše dečke na putu do pobjede, što veće!

Izdvojeno


Reci što misliš!