SPORT

NAKON DVIJE GODINE PAUZE

OZALJ OPEN 2022. Odlični nastupi doveli su domaćine na 1.mjesto ukupnog poretka turnira

OZALJ OPEN 2022. Odlični nastupi doveli su domaćine na 1.mjesto ukupnog poretka turnira
TKD Ozalj

Nastupilo je 15 klubova s područja cijele Hrvatske i preko 160 natjecatelja koji su se natjecali u kicku i borbi.

Ozalj je bio domaćin 5. Taekwondo turnira Ozalj open, koji je održan u nedjelju 29. svibnja u školskoj dvorani Osnovne škole "Slava Raškaj" Ozalj. Nastupilo je 15 klubova s područja cijele Hrvatske i preko 160 natjecatelja koji su se natjecali u kicku i borbi. 

Kako je izjavila predsjednica kluba TKD Ozalj Maja Matijašić, s obzirom na prostorne kapacitete, brojku prijavljenih natjecatelja smatraju iznimnim uspjehom nakon pauze od dvije godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naši natjecatelji su se dobro pripremili za domaći turnir i tako ostvarili odlične rezultate te klub doveli do 1. mjesta u ukupnom poretku. Dora Štulac je proglašena najboljom djevojčicom u kicku, Bruno Latin je najbolji mlađi kadet, Lana Lukunić je najbolja limačica, Helena Zdelar najbolja kadetkinja, kazala je Matijašić.

Organizaciju Ozalj open 2022. turnira potpomogli su Grad Ozalj, Zajednica športova Karlovačke županije, Zajednica športskih udruga grada Ozlja. 

- Uvijek se trudimo ponuditi našim posjetiteljima nešto više od samog boravka u dvorani pa smo tako i ove godine zahvaljujući suradnji sa Zavičajnim muzejom Ozalj natjecateljima omogućili besplatan posjet muzeju. Ostale turističke sadržaje, poput vožnje čamcem po rijeci Kupi, nismo uspjeli realizirati zbog kiše. Odaziv na turnir i pozitivni dojmovi koje su gostujući klubovi ponijeli sa sobom su za nas vrlo ohrabrujući i poticajni tako da s radošću već razmišljamo o idućem Ozalj open turniru, poručili su iz domaćini. 

Konačne rezultate natjecanja možete pogledati na poveznici

Izdvojeno


Reci što misliš!