SPORT

IPAK ISPALI

Hrabra partija Karlovčana u Metkoviću, ali 22:22 nije bilo dosta - teško je bilo nadoknaditi propušteno u Karlovcu

Hrabra partija Karlovčana u Metkoviću, ali 22:22 nije bilo dosta - teško je bilo nadoknaditi propušteno u Karlovcu

Karlovački rukometaši ispali su iz Premijer lige, ali zbog svojeg večerašnjeg izdanja ne trebaju žaliti. U užarenoj atmosferi na jugu Hrvatske, Karlovčani su danas odigrali hrabro, junački, bili su u igri do samog kraja susreta, ali u konačnici nisu mogli nadoknaditi propušteno u prvom susretu u Karlovcu. 

Na kraju je rezultat glasio 22:22, premalo nakon 33:35 u Karlovcu. Karlovčane je zapravo iz Premijer lige izbacilo katastrofalno prvo poluvrijeme prvog susreta u Karlovcu u kojem praktički nisu postojali na parketu, sve ostalo bilo je u redu, no nadoknaditi prvih 30 karlovačkih minuta bio je nemoguć zadatak. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Imaju Karlovčani zaista za čim žaliti na kraju ove sezone - samo jedan bod im je nedostajao da ostanak osiguraju u ligaškom dijelu natjecanja, a u nekoliko navrata gubili su ili igrali neodlučeno kada je bilo gotovo nemoguće propustiti barem bod, a često i pobjedu. Uz to su, što je više problem uprave, izuzetno naivno ušli u završnicu prvenstva u kojoj su "nekim čudom" svi drugi zainteresirani klubovi pobjeđivali sve redom - osim Karlovca. 

Velika šteta, a još veće je pitanje kako će momčad izgledati druge sezone. Kada bi uprava pronašla način da zadrži okosnicu ove momčadi i dovede neko pojačanje, ne bi ovo ispadanje nužno bilo tragično, jer u tom slučaju Karlovac bi bio golemi favorit da se odmah i vrati u Premijer ligu, no moramo biti skeptični, jer uprava dosad nije baš pokazivala mogućnost da se uhvati ukoštac s kadrovskim problemima u klubu.

No, o tom potom. 

(foto: Josip Draganjac)

Izdvojeno


Reci što misliš!