SPORT

NASTAVAK ZAVRZLAMA

Trnje ipak dobilo licencu - karlovački nogometaši još u igri za Drugu ligu, ali moraju navijati za Zagorec u kvalifikacijama!

Trnje ipak dobilo licencu - karlovački nogometaši još u igri za Drugu ligu, ali moraju navijati za Zagorec u kvalifikacijama!

S tjedan dana zakašnjenja Izvršni odbor HNS-a odlučio je da NK Trnje ipak zadovoljava uvjete za licencu za novoformiranu Drugu ligu (treći rang natjecanja) pa je time okončana i zadnja veća nedoumica oko sastava nove lige.

Karlovčani su se, naravno, nadali da će Trnje ipak ostati bez licence, jer bi to našim nogometašima dalo duplu šansu da se dokopaju jedinstvenog trećeg ranga i ipak znatno atraktivnije lige nego što je bila dosadašnja, no na kraju ipak ostaje samo jedna šansa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A, to je da krapinski Zagorec bude pobjednik kvalifikacija prvaka svih pet trećih liga iz ove sezone, jer u tom slučaju Trnje će u Drugu ligu izravno, a Karlovac 1919 dobit će priliku u kvalifikacijama u kojima bi najvjerojatnije trebali još nastupati Radnik iz Križevaca, Belišće ili Marsonija te Hrvatski vitez iz Posedarja - vizu za novu Drugu ligu dobit će samo jedan klub. 

Spomenute kvalifikacije koje su u tijeku igraju se po sistemu jedne utakmice i po mnogima finale prije finala je već u srijedu kada se u 17:30 u Bjelovaru sastaju Mladost Ždralovi i Zagorec. Daleko od toga da je išta sigurno, no ta dva kluba su najozbiljniji kandidati za mjesto u Prvoj ligi (drugi rang natjecanja). Pritom, pobjednik ovog susreta već će narednog vikenda na svom terenu u finalnom susretu ugostiti pobjednika para Hrvace - Vukovar. 

Izdvojeno


Reci što misliš!