SPORT

AJMO OLIMPIJA!

Bejzbolaši karlovačke Olimpije danas počinju nastup u europskom Confederations Cupu - na startu protiv Francuza!

Bejzbolaši karlovačke Olimpije danas počinju nastup u europskom Confederations Cupu - na startu protiv Francuza!

Bejzbolaši karlovačke Olimpije startaju danas u Confederations Cupu, drugom po snazi europskom kupu (donedavno Kup CEB) u francuskom Rouenu. Skupina koju im je donio ždrijeb izuzetno je jaka, no ambicije Karlovčana ipak nisu male. 

Natjecanje otvaraju danas u 17 sati protiv francuske ekipe Montpellier Barracudas, sutra već u 10 sati igraju protiv švicarskih Therwill Flyersa, a posljednju utakmicu u skupini igraju u petak u 13:30 protiv španjolske momčadi Tenerife Marlins.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugoj skupini nalaze se domaćin, francuska ekipa Rouen Huskies, austrijski Vienna Metrostars te belgijski Hoboken Pioneers, dok je četvrta momčad trebao biti predstavnik Bjelorusije, no bjeloruski savez je suspendiran zbog ruske agresije na Ukrajinu. 

Iako su u samom klubu ambicije i puno veće, kao osnovni cilj je postavljeno zadržavanje statusa za Hrvatsku u ovom kupu, odnosno izbjegavanje posljednjeg mjesta. 

Ljubiteljima baseballa sigurno će dobro doći i informacija da se sve utakmice mogu pratiti uživo na Youtube kanalu organizatora turnira. 

Izdvojeno


Reci što misliš!