SPORT

DOBRA NAJAVA

Domagoj Vuković iz AK Žumberak i Ida Nikolić iz AK Karlovac pobjednici "Karlovačke milje", sutra svjetski spektakl!

Domagoj Vuković iz AK Žumberak i Ida Nikolić iz AK Karlovac pobjednici

"Karlovačka milja" na 1579 metara u čast godine osnutka grada Karlovca i ove je godine bila dobra najava pravog svjetskog atletskog spektakla koji nas očekuje sutra na jubilarnom 10. Karlovačkom ceneru, u kojem će na Elitnoj utrci nastupati i nekoliko svjetskih atletskih zvijezda. 

Loše vrijeme i još lošija prognoza smanjili su, doduše, malo broj sudionika u odnosu na prošla izdanja, no ipak je solidnih 85 trkača i trkačica otrčalo "Milju" i tako na svojevrsan način najavilo sutrašnji središnji događaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbrži je bio Domagoj Vuković iz Atletskog kluba Žumberak, koji je do pred sam kraj utrke vodio izjednačenu borbu s Jurjem Bilaverom iz zadarskog AK Alojzije Stepinac. U zadnjih dvadesetak metara Vuković je ubrzao za što Bilaver više nije imao snage te mu je pripalo treće mjesto, dok je treći Marko Pušić iz zaprešićkog FIT-a. 

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Ida Nikolić iz AK Karlovca, i to sa zaista sjajnim rezultatom - naime, ona je bila i šesta u ukupnoj konkurenciji! Drugo mjesto osvojila je Tara Vidiček-Ljubojević, a treće Maja Milovanović. 

Nakon toga održan je i niz od desetak dječjih utrka, od predškolaca na dalje, na Vunskom polju.

Izdvojeno


Reci što misliš!