SPORT

RUKOMETNA NEDJELJA

Otvoreno prvenstvo u mini rukometu i super mini rukometu: Dva naslova ostaju u Karlovcu, po jedan odlaze u Čakovec i Viroviticu

Otvoreno prvenstvo u mini rukometu i super mini rukometu: Dva naslova ostaju u Karlovcu, po jedan odlaze u Čakovec i Viroviticu

Na drugom dijelu Otvorenog prvenstva Karlovca u mini rukometu i super mini rukometu okupilo se 86 ekipa iz cijele Hrvatske. Karlovačke dvorane opet su bile ispunjene klincima i klincezama, koji su se cijelog dana žestoko nadmetali u borbi za, mnogima, svoja prva odličja. 

Vrlo uspješni bili su i domaćini, posebno u kategoriji dječaka rođenih 2012. godine, gdje su mali karlovački rukometaši osvojili zlato i broncu. Zlato je pripalo dječacima RK Sedmerac, koji su u finalu svladali vršnjake našičkog Nexea sa 13:11, a bronca Školi rukometa Karlovac nakon 10:8 pobjede nad Rudarom iz Ruda. Lovro Stipetić iz Sedmerca pritom je proglašen za najboljeg vratara, a u najboljoj ekipi su Ivano Špelić i Luka Kapusta iz Sedmerca te Ivano Vranić iz ŠR Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Skoro da se isti rezultat, ali u obrnutim ulogama ponovio i kod dječaka rođenih 2014. godine. Ovdje su zlato osvojili mališani ŠR Karlovac, koji su u finalnom susretu golom u posljednjim sekundama sa 4:3 svladali Poreč. Sedmerac je, pak, igrao za broncu, ali su poraženi u raspucavanju od Ivančice iz Ivanca. Bruno Tuškan iz ŠR Karlovac je najbolji vratar, a Jakov Jadrić najbolji strijelac - u najboljoj petorki je i Teo Pastuović te Nikša Radić iz Sedmerca. 

Još jednu broncu za županijski rukomet donijele su Ogulinke u kategoriji djevojčica rođenih 2013. godine - one su u susretu za 3. mjesto svladale Ivanić sa 5:1, dok je prvo mjesto osvojila 1234 Virovitica pobjedom nakon raspucavanja nad Sesvetama. Ogulinka Vanessa Salopek uvrštena je u najbolju petorku turnira.

Napokon, u kategoriji djevojčica rođenih 2011. godine prvo mjesto osvojio je Zrinski iz Čakovca nakon 10:8 pobjede protiv velikogoričkog Udarnika, a brončane su djevojčice Bjelovara nakon pobjede nad Rugvicom 16:14.

(foto: RK Sedmerac)

Izdvojeno


Reci što misliš!