SPORT

USPJEŠNE KATIMOVKE

Najmlađim karlovačkim atletičarkama četiri odličja na prvenstvu Hrvatske u Varaždinu - srebro i tri bronce

Najmlađim karlovačkim atletičarkama četiri odličja na prvenstvu Hrvatske u Varaždinu - srebro i tri bronce

Jedno srebrno i tri brončana odličja osvojile su djevojčice Atletskog kluba KA Tim na prvenstvu Hrvatske za mlađekadetski i kadetski uzrast, najmlađi uzrast za koji se održavaju državna prvenstva, u Varaždinu.

Posebno uspješna bila je Lucija Marinković koja je osvojila srebrno odličje u utrci na 400 metara, a tome dodala i broncu na 200 metara. Obje medalje osvojila je u konkurenciji mlađih kadetkinja, a dodala je i treću, onu štafetnu na 4x200 u ovoj konkurenciji, gdje su male "katimovke" bile također brončane, a uz Luciju Marinković trčale su Tina Vuletić, Mia Sabolić i Nina Malobabić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kadetskoj konkurenciji do bronce je došla Lara Čadonić u utrci na 100 metara s preponama. Vrijedi spomenuti i odličan nastup Nine Malobabić u mlađekadetskoj utrci na 60 metara - ostala je samo korak do medalje na četvrtom mjestu.

Podsjetimo, Karlovac je narednog vikenda domaćin središnjeg domaćeg atletskog događaja sezone - prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke, koje se održava u subotu i nedjelju na Čavlekovom stadionu.

Izdvojeno


Reci što misliš!