SPORT

DOBAR NASTUP

Pet zlatnih odličja veslačima Korane na tradicionalnoj regati na Sabljacima - osvojili i dva srebra te jednu broncu

Pet zlatnih odličja veslačima Korane na tradicionalnoj regati na Sabljacima - osvojili i dva srebra te jednu broncu

Veslači i veslačice Korane osvojili su pet zlatnih odličja na tradicionalnoj 28. regati na Sabljacima u organizaciji ogulinskog VK Sabljaci, koja se ujedno boduje i kao četvrta regata ovogodišnjeg Veslačkog kupa "Miljenko Finderle". 

Do zlata su u skifu u utrkama u "punom" sastavu došli pomalo već i nepobjediva kadetkinja Ema Hodak te juniori Mauro Bauer (juniori A) i Jan Latković (juniori B).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U dvije utrke slavili su i kadeti u GIG-četvercu - iako su imali samo po jednog suparnika pobjede svakako vesele i daju ohrabrenje pred predstojeće ispite. U utrci GIG-četveraca za kadete A slavili su ispred Trešnjevke Niko Dropulić, David
Mikašinović, Noa Kralj i Leon Opačić s kormilarkom Emom Vuković, a kod kadeta B od Mladosti su bili brži Leo Čujić Oštarčević, Mihael Novaković, Jan Črne i Vinko Božić s kormilarom Maksom Findrikom.

Brončano odličje osvojio je seniorski dvojac Igor Šušnjar / Luka Hajdin, dok su druga mjesta, ali u utrkama po skupinama zbog prevelikog broja prijavljenih osvojili u skifu Šime Ravnjak kod kadeta A i Maks Findrik kod kadeta B. 

Izdvojeno


Reci što misliš!