SPORT

SOLIDNI REZULTATI

Veslanje: Ema Hodak prvakinja Hrvatske, Mauro Bauer brončani, po jedno A finale izborili i "Karlovac" i "Sabljaci"

Veslanje: Ema Hodak prvakinja Hrvatske, Mauro Bauer brončani, po jedno A finale izborili i

S jednim zlatom i jednom broncom vraćaju se veslačice i veslači karlovačke Korane s državnog prvenstva za kadete i juniore održanog ovog vikenda na Jarunu. Najuspješniji su bili članovi VK Korane, a najuspješnija od najuspješnijih, dakako, praktički nepobjediva Ema Hodak, koja je u finalnoj utrci skifova za kadetkinje još jednom pokazala da joj u Hrvatskoj trenutačno nema premca i najbližu konkurentkinju ostavila za više od pet sekundi prednosti. 

U skifu za lake juniore, pak, broncu je osvojio Mauro Bauer. Vodeći dvojac iz zagrebačke Mladosti i VK Ošjak bio je ovog puta nedostižan, no Bauer je vrlo mirno stigao do trećeg mjesta, s velikom prednošću ispred ostalih čamaca u finalnoj utrci. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A finala izborio je i po jedan čamac preostala dva županijska kluba. Izabela Poljančić iz ogulinskog VK Sabljaci bila je vrlo dobra četvrta u kadetskoj utrci u kojoj je "koranašica" Hodak stigla do zlata, dok je Tin Jarnjević iz novoosnovanog VK Karlovac uspio izboriti A finale u skifu za juniore B, a u finalnoj utrci zauzeo je peto mjesto.

Bilo je još solidnih rezultata - šest posada Korane izborilo je B finala (plasman od 7. do 12. mjesta), baš kao i dvije posade Karlovca i jedna Sabljaka.

Izdvojeno


Reci što misliš!