SPORT

POZNAT RASPORED

Odbojka: Karlovačke superligašice sezonu otvaraju s dvije domaće utakmice - prvo dolazi Nebo, a zatim Split

Odbojka: Karlovačke superligašice sezonu otvaraju s dvije domaće utakmice - prvo dolazi Nebo, a zatim Split

Odbojkašice Karlovca novu sezonu Superlige, koja počinje 15. listopada, otvorit će s dvije domaće utakmice. Naime, voljom ždrijeba Karlovčanke na otvaranju sezone dočekuju novakinje u superligaškom društvu, ekipu zaprešićkog Neba, a u drugom kolu će ponovno biti domaćin, i to ekipi Splita. Prvo gostovanje imat će u trećem kolu u Osijeku.

Ždrijeb je svakako povoljan, reklo bi se idealan, ali i ove sezone neće biti lakih utakmica i svaki će suparnik zahtijevati maksimalnu borbenost i motiviranost. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U to i ne treba sumnjati, no moglo bi se dogoditi da Karlovčanke u sezonu uđu znatno oslabljene. Više će se znati 22. kolovoza kada se djevojke okupe na početku treninga za novu sezonu, ali kako sada stvari stoje gotovo je sigurno da u karlovačkim redovima više neće biti ponajbolje igračice Superlige prošle sezone, Petrinjke Doris Barić. Ona je, naime, odlučna da u potpunosti prestane s igranjem odbojke! Bila bi to zaista velika šteta i nadamo se da će ova sjajna igračica ipak u posljednji trenutak promijeniti odluku. Uz to, klub bi trebala napustiti i Ana Ištuk koja se vraća u zagrebačku Mladost. Na pojačanjima se radi, ali na "tržištu" ih je vrlo malo pa bi predstojeća sezona mogla biti vrlo zahtjevna i teška. Dakako, glavni cilj bit će - osigurati superligaški ostanak.

Protivnika su saznale i mlade karlovačke odbojkašice koje će pod imenom Karlovac II igrati u Prvoj B ligi. U prvom kolu, koje je na rasporedu tjedan dana prije početka Superlige, dakle 8. listopada, gostuju u Petrinji, dok će u drugom dočekati zagrebački Medveščak.

Izdvojeno


Reci što misliš!