SPORT

KULTNI TEREN

Pravi košarkaški spektakl u Šancu uz PRO Basket Tour 3x3 - oduševljena publika, ali i igrači i organizatori

Pravi košarkaški spektakl u Šancu uz PRO Basket Tour 3x3 - oduševljena publika, ali i igrači i organizatori

Pobjedom momčadi Skradin Aurum Sky u odličnom i zanimljivom finalu protiv 3x3 Zagreba, rezultatom 19:17, završio je dvodnevni pravi košarkaški spektakl u Šancu, koji je podsjetio na zlatne dane karlovačke košarke i ovog legendarnog košarkaškog terena.

Dakako, veliku ulogu u tome imali su i Karlovčani koji su, posebno u samoj završnici, napunili Šanac do vrha i stvorili izvrsnu atmosferu, u kojoj su uživali i svi posjetitelji i sami igrači. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je inače bila osma postaja PRO Basket Toura 3x3, slijedi još turnir u Zagrebu, a zatim velika završnica u Puli.

Osim nadmetanja najboljih hrvatskih igrača košarke 3x3 (kao i odlične ekipe Aluplastika iz BiH, koja je zamalo ostala kratka za ulazak u finale), bilo je i puno zabave, nagradnih igara za posjetitelje, natjecanja poput onog u gađanju trica u kojem je pobijedio Fran Manjerović, revijalnih susreta od kojih je najviše pažnje i zabave izazvao onaj u kojem su gradonačelnik Damir Mandić, županica Martina Furdek-Hajdin te žestoki oporbenjaci Dimitrije Birač i Davor Petračić zaigrali u istoj ekipi protiv bivših košarkaša i košarkašica, danas košarkaških dužnosnika i na trenutke pokazali da su i sami bili vrsni košarkaši. Za pobjedu je ipak nedostajalo malo preciznosti.

Odigrani su i turniri mlađih kategorija - u U18 kategoriji pobijedila je ekipa Radnika iz Križevaca, a kod najmlađih su najbolje bile djevojčice Karlovca i dječaci Ogulina.

Sve u svemu bio je ovo pravi košarkaški spektakl i možemo samo reći - ponovilo se. Sudeći po oduševljenju organizatora kultnim Šancem i karlovačkom publikom i atmosferom - i hoće!

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Izdvojeno


Reci što misliš!