SPORT

SPORTSKA SRIJEDA

Karlovački nogometaši i rukometašice poraženi u kup utakmicama, rukometaši odigrali prvu pripremnu utakmicu

Karlovački nogometaši i rukometašice poraženi u kup utakmicama, rukometaši odigrali prvu pripremnu utakmicu

Srijeda je bila i u znaku dvije kup utakmice karlovačkih klubova. Nogometaši Karlovca 1919 u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa pomalo neočekivano "zapeli" su kod ekipe Papuka Osječko 1664 iz Orahovice. Neočekivano za svoje ovogodišnje ambicije, jer Papuk je inače solidna domaćinska momčad, koja je već imala uspjeha u kupu, no nadali smo se ipak pobjedi "plavo-bijelih" i dolasku nekog od jačih prvoligaša u grad na četiri rijeke. U tvrdoj utakmici s vrlo malo šansi, nakon 90 pa onda i nakon 120 minuta nije bilo golova, a u izvođenju jedanaesteraca domaći su bili uspješniji rezultatom 4:2, odnosno svi su bili precizni, dok su kod Karlovčana Matyazh i Trešnjih pogodili okvir gola. 

S kup natjecanjem nažalost su se već na prvom koraku oprostile i karlovačke rukometašice, koje su u prvom kolu Hrvatskog kupa za regiju Središte u ŠSD Mladost ugostile ekipu Ivanića i izgubile 34:29. Kako im je to bila i prva pripremna utakmica ipak ima još puno prostora za napredak do nove sezone. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A, prvi pripremni ogled odigrali su i rukometaši Karlovca, također bez pozitivnog rezultata. Na gostovanju kod slovenskog prvoligaša Sviša izgubili su 33:26, no puno više od rezultata sve su oneraspoložile vijesti o teškoj ozljedi Frana Bosiljevca, koji će možda propustiti i cijelu sezonu. Nakon prošlogodišnjih čestih "muka po vratarima", dobra vijest svakako je 13 obrana prinove Kajbe.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!