SPORT

PET MEDALJA

Dva zlata, dva srebra i bronca karlovačkim atletičarima i atletičarkama na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke

Dva zlata, dva srebra i bronca karlovačkim atletičarima i atletičarkama na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke

S pet odličja vraćaju se karlovački atletičari i atletičarke s prvenstva Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke održanog ovog vikenda u Zagrebu. 

Najugodnije iznenađenje je zlatno odličje koje je osvojila Lea Novković na 400 metara s preponama. Nakon jednog djelomično zahtjevnog perioda, u kojem je zbog ozljeda i posljedica koronavirusa nakratko malo popustila, Novković se očito vraća top rezultatima. Ona je i najtrofejnija Karlovčanka na ovom prvenstvu, jer prvog dana natjecanja osvojila je i srebro na 100 metara s preponama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Isti učinak, zlato i srebro, ima i Bruno Belčić, ali uz jedno pojedinačno i jedno štafetno odličje. Bez ikakvih problema, gotovo uz lakši trening, Belčić je osvojio zlato na 3000 metara sa zaprekama, što pokazuje i da je spreman za predstojeće Mediteransko prvenstvo u Pescari, gdje će nastupiti sljedećeg vikenda. 

Belčić je bio i dio karlovačke štafete 4x400 metara, koja je osvojila srebrno odličje. Uz Belčića trčali su njegov brat Andrej Belčić, Hrvoje Neralić i Borna Burić.

Na kraju, Hrvoje Neralić osvojio je broncu na 400 metara s preponama u zanimljivoj završnici u kojoj je prvo slomio suparnika u borbi za broncu, a potom zaprijetio i drugoplasiranom, no ipak se morao zadovoljiti dobrim trećim mjestom.

Bilo je još vrlo dobrih rezultata, posebno se to odnosi na četvrto mjesto Andreja Belčića na 400 metara.

Izdvojeno


Reci što misliš!