SPORT

DOBAR POČETAK

Karlovačkim karatistima i karatisticama na otvaranju jesenske sezone devet odličja na Međimurje Openu u Čakovcu

Karlovačkim karatistima i karatisticama na otvaranju jesenske sezone devet odličja na Međimurje Openu u Čakovcu

Proteklog vikenda borci Karate kluba Karlovac 1969 nastavili su natjecateljsku sezonu. U Čakovcu je održan vrlo jak međunarodni turnir Međimurje Open uz sudjelovanje više od 1000 boraca iz 112 klubova iz 12 država. U ovoj jakoj konkurenciji karlovački karatisti su se jako dobro snašli, pa su s ukupno 9 osvojenih medalja (2 zlata, 4 srebra i 3 bronce) zauzeli visoko 12 mjesto u ukupnom poretku klubova u borbama.

Najsjajnija odličja osvojili su u svojim kategorijama Jan Canjar (U12) nakon tri pobjede, uključujući finalnu protiv Riječanina Laginje te Lucija Šegavić (U14) nakon pobjede nad Riječankom Krizman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U finalnim borbama su nastupili, ali morali se zadovoljiti srebrnim odličjima, Tomislav Čordašev i Lola Kurtagić koji su u U12 uzrastu ubilježili dvije pobjede prije finala, Mislav Puklavec koji je u U10 uzrastu prije finala imao jednu pobjedu te Vito Baršić u najmlađoj U8 kategoriji, koji je u finale došao bez borbe.

Bronce su osvojili Bruna Briški (U12, dvije pobjede), Petar Grubešić (U10, jedna pobjeda) i Elena Hadušek (U10, bez pobjede). 

Izdvojeno


Reci što misliš!