SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Atletski miting na Čavleku: Najbolji rezultat Slovencu Janu Vukoviču, od domaćih pobijedili Bruno Belčić i Hela Rakamarić

Atletski miting na Čavleku: Najbolji rezultat Slovencu Janu Vukoviču, od domaćih pobijedili Bruno Belčić i Hela Rakamarić

Solidnu atletiku gledali smo večeras na "Čavleku" na 3. međunarodnom mitingu u organizaciji Atletskog kluba Karlovac. Najvrijedniji rezultat postigao je Slovenac Jan Vukovič koji je 600 metara otrčao za 1:16,44 što mu je donijelo respektabilnih 1085 bodova po svjetskim ljestvicama. 

Vrlo dobar rezultat ostvario je i Marko Čeko u skoku u dalj (7,66), kao i Ivana Lončarek na 100 s preponama, a domaću publiku najviše je opet oduševio Bruno Belčić odličnom utrkom i premoćnom pobjedom na 2000 metara sa zaprekama uz novi osobni rekord 5:41,52. Domaću publiku razveselila je i pobjeda Hele Rakamarić na 2000 metara, a u ženskom dijelu mitinga posebno se istaknula i jedna od najvećih nada hrvatske atletike, Veronika Drljačić iz AK Križevci s pobjedama na 100 i 300 metara. U zanimljivoj utrci na 800 metara slavila je Splićanka Ivona Zemunik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poprilično skromni rezultati ostvareni su u ženskom dalju uz pobjedu Marić iz Sesveta, ženskoj motki uz pobjedu Lare Juriša te u muškom sprintu na 100 metara uz pobjedu Guština iz Dinamo-Zrinjevca. 

Od karlovačkih atletičara i atletičarki, osim spomenutih pobjeda Brune Belčića i Hele Rakamarić, Lea Novković bila je druga na 100 s preponama, Andrej Belčić vrlo dobar četvrti u jakoj utrci na 600 metara, dok je Matko Belčić bio četvrti na 2000 sa zaprekama. Borna Burić bio je peti na 300 metara, a Nika Jagodić šesta na 800 metara, baš kao i Lovro Kasunić na 2000 metara. Hrvoje Neralić zauzeo je sedmo, a Franjo Špišić deveto mjesto na 100 metara, a Irina Vidiček-Ljubojević bila je deseta na 100 i na 300 metara.

U uvodnom dijelu mitinga nastupili su i mlađi atletičari i atletičarke u tri utrke. Na 60 metara za mlađe kadetkinje, u karlovačkoj utrci (uz jednu djevojčicu iz Gline) najbrža je bila Paula Bajt iz AK Karlovca, ispred Nine Malobabić i Lucije Marinković iz KA Tima, na 100 metara za kadetkinje slavila je Klara Kapac iz Dinamo Zrinjevca, dok je Ana Mikšić iz AK Karlovca zauzela treće mjesto, a na 100 metara za kadete pobijedio je Luka Fučko iz Dinamo Zrinjevca, a treće mjesto osvojio Ivan Raguž iz KA Tima.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!