SPORT

3. NL CENTAR

S laganih 4:0 protiv Trešnjevke, karlovački "plavo-bijeli" nastavili lov za vodećim Vrapčem - zaostaju jedan bod

S laganih 4:0 protiv Trešnjevke, karlovački

Lako, možda i lakše od očekivanja, nogometaši Karlovca 1919 došli su do pobjede protiv momčadi Trešnjevke u utakmici 5. kola 3. NL Centar, odigranoj danas nakon jučerašnje odgode zbog jake kiše i potopljenog travnjaka Čavlekovog stadiona. 

Bilo je u posljednje vrijeme i negativnih konotacija oko karlovačkog travnjaka, ovog puta ga treba pohvaliti, drenaža je dobra i već danas travnjak je bio u vrlo dobrom stanju, iako se jučer utakmica sigurno ne bi mogla odigrati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mogla je utakmica u jednom trenutku otići i u drugom smjeru, prvu pravu prigodu imali su gosti, no domaći vratar sjajno je otklonio opasnost, a zatim su "plavo-bijeli" u kratkom roku postigli dva pogotka i tako praktički već sredinom prvog dijela riješili pitanje pobjednika - prvo je mrežu gostiju zatresao Medynsky, a zatim i Trešnjić.

U nastavku sve je bila stvar rutine, na 3:0 povisio je Ribar iz jedanaesterca u 56. minuti, a tada se i igra pomalo umrtvila, gosti su bili uglavnom nemoćni, a domaći zadovoljni rezultatom. Ipak, još jednom tresla se mreža "zelenih", a strijelac je bio Budimir.

Nakon pet kola Karlovac 1919 je na drugom mjestu ljestvice sa 12 bodova, a na čelu je Vrapče sa 13. U sljedećem kolu "plavo-bijeli" gostuju u Petrinji kod Mladosti.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!