SPORT

DOBAR NASTUP

Karlovačkim mačevaocima jedno zlatno i tri brončana odličja na međunarodnom turniru u Zagrebu

Karlovačkim mačevaocima jedno zlatno i tri brončana odličja na međunarodnom turniru u Zagrebu

Proteklog vikenda članovi Mačevalačkog kluba Karlovac nastupuli su na Kupu Velesajma, tradicionalnom turniru za discipline floret i mač, koji se održavao u Zagrebu. Na turniru su uz domaće borce nastupali i natjecatelji iz Italije, Mađarske, Austrije, Slovenije, Srbije i Turske, a karlovački borci nastupili su u disciplini floret.

Najbolji rezultat na turniru ostvario je Leonard Baršić-Ilić, koji je uz zaista odlično mačevanje u kategoriji dječaka do 11 godina osvojio 1. mjesto, u konkurenciji od 12 boraca i sa ukupno 8 ostvarenih pobjeda i bez poraza. U istoj kategoriji dobro mačevanje je prikazao i Mislav Ostarčević, koji je sa ukupno 5 pobjeda i 2 poraza na kraju osvojio 3. mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji djevojčica do 13 godina, Iva Kirinčić je sa 6 pobjeda i samo jednim porazom na kraju osvojila 3. mjesto u konkurenciji od 15 natjecateljica. Kod kadeta najbolji je bio Jakov Božić, koji je sa 5 pobjeda i 2 poraza na kraju zauzeo 3. mjesto u konkurenciji od 12 boraca. U istoj kategoriji dobar je bio Luka Bublić, koji je sa 4 pobjede i 2 poraza na kraju zauzeo 5. mjesto. Od ostalih rezultata valja još izdvojiti 5. mjesto Jakova Božića u kategoriji dječaka do 15 godina, ostvareno sa 5 pobjeda i 3 poraza u konkurenciji od 14 boraca.

Izdvojeno


Reci što misliš!