SPORT

PRVI KORAK

Rukometaši Karlovca visokom i uvjerljivom pobjedom u Splitu krenuli u borbu za brzi povratak u Premijer ligu

Rukometaši Karlovca visokom i uvjerljivom pobjedom u Splitu krenuli u borbu za brzi povratak u Premijer ligu

Rukometaši Karlovca pobjedom 32:24 u Splitu protiv momčadi BM 07 otvorili su novu sezonu Prve lige Jug u koju su se vratili nakon kratkog i nažalost neuspješnog boravka u Premijer ligi. Jedini cilj ove godine, pak, brzi im je povratak u društvo najboljih, a prvi korak je napravljen relativno lako. 

U prvom dijelu mladi Splićani držali su se u egalu sve do 10:10, onda je Karlovac s četiri uzastopna pogotka prvi puta napravio značajniji odmak, no do odmora su domaći ipak smanjili na 14:15, a odmah na startu nastavka i opet izjednačili na 15:15. To je 31. minuta, a u 41. Karlovac ima prednost 21:16 i pitanje pobjednika bilo je riješeno - splitski rukometaši više nisu imali snage za povratak. Posebno se istaknuo Dominik Smojver sa 10 pogodaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sljedećem kolu Karlovčane očekuje novo gostovanje, kod uvijek ambicioznog Buzeta, također bivšeg premijerligaša. Tek u trećem kolu, 15. listopada, nastupit će na domaćem parketu protiv riječke Kozale.

Pod vodstvom Tanje Rašić danas su za Karlovac igrali: Kajba (6 obrana), Loparac (8 obrana), Horvat 2, Balen, Janjanin, Poljak, Crnković 3, Domagoj Smojver 1, Šalković 2, Bačić 1, Hrvojević 1, Mrljak 5, Rukavina 6, Jure Stipetić, David Stipetić 1 i Dominik Smojver 10(2).

Izdvojeno


Reci što misliš!