SPORT

TENIS KAMP

Interes je velik - odazvalo se 37 mladih tenisača iz Karlovca, Ogulina i Josipdola

Interes je velik - odazvalo se 37 mladih tenisača iz Karlovca, Ogulina i Josipdola

Turistička sezona u Selcu još uvijek traje. Hostel Karlovac je ovu sezonu odradio snažnim tempom i prema turističkim pokazateljima gotovo se približio rekordnoj 2019. godini.

Ovoga vikenda gosti nekadašnjeg popularnog karlovačkog dječjeg odmarališta, sada Hostela Karlovac u Selcu, po drugi puta u ovoj sezoni su mlade teniske nade iz Karlovca, Ogulina i Josipdola. Pod budnim okom i nadzorom trenera Matka Belaka i Matije Vukovića njih 37 treniraju dva puta dnevno a ostalo vrijeme ispunjavaju dodatnim sportskim i društvenim aktivnostima. 

- Suradnju s Hostelom Karlovac pokrenuli smo prije dvije godine te se pokazala dobrim odabirom iz više razloga. Kao prvo djeca uistinu vole dolaziti u Selce a i vremenski nismo previše udaljeni od Karlovca. Imamo izvrsne uvjete, ne samo za tenis, nego i za provođenje ostalih sportskih i socijalnih programa. Interes je svaki puta velik i vjerujemo da će ovaj kamp uskoro prerasti i u međunarodni. Uz sve to vremenske prilike su idealne. Jednom riječju imamo sve što nam treba za jednotjedne pripreme – rekao je Robert Crevar, predsjednik TK Karlovac.

Izdvojeno


Reci što misliš!