SPORT

SLAVLJE KRAJ KORANE

Tri velika boda! Karlovačke odbojkašice novu sezonu Superlige otvorile vrijednom domaćom pobjedom 3:0 protiv ekipe Neba iz Zaprešića

Tri velika boda! Karlovačke odbojkašice novu sezonu Superlige otvorile vrijednom domaćom pobjedom 3:0 protiv ekipe Neba iz Zaprešića

U sljedećem kolu Karlovčanke ponovno igraju kod kuće - protiv ekipe Splita.

Gdje su stale prošle - nastavile su ove sezone! Karlovačke odbojkašice prošle su godine bile pravi sportski hit u gradu na četiri rijeke u svojoj debitantskoj sezoni Superlige, ali i pravo osvježenje najjače državne lige s odličnim rezultatima. Zaključile su je pobjedom protiv Dubrovnika, a novu sezonu otvorile domaćom pobjedom protiv zaprešićkog Neba u ŠSD Mladost. 

Zaprešićanke su u ulozi u kojoj su Karlovčanke bile prošle sezone - debitantice u društvu najboljih i nesumnjivo je kod njih na samom početku bilo i treme. No, i domaće su bile odlične i prvi set protekao je glatko i brzo - 25:13 za Karlovac (djevojke još uvijek igraju pod tim imenom dok HOS ne odobri najavljenu promjenu u Kelteks Karlovac). Međutim, u nastavku smo gledali veliku borbu sa, srećom po domaće navijače, istim raspletom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom setu gotovo cijelo vrijeme vodila se izjednačena borba, a u trećem su gošće dugo bile u prednosti sve dok domaće nisu od 15:18 stigle na 20:18 - a oba seta na kraju su završene na isti način: 25:23 za Karlovčanke.

Veliko je bilo veselje djevojaka na parketu, kao i navijača na tribinama, a bodovi će biti itekako važni za samopouzdanje pred nastavak sezone. Nisu danas karlovačke odbojkašice bile na najvišoj razini, no baš to je i dodatni plus: bile su borbene, bile su željne pobjede, imale su strpljenja i koncentracije kada je to bilo najpotrebnije i zasluženo su došle do čiste pobjede, a nesumnjivo mogu pokazati i još više.

A, već sljedećeg vikenda naše djevojke ponovno igraju kod kuće - dočekat će ekipu Splita, vjerujemo uz još mnogobrojniju i bučniju podršku s tribina.

Recimo još da su pod vodstvom trenera Gorana Zeca danas igrale: Jelena Grgić, Lara Malović, Manuela Pavlaković, Rita Bogati Pantelić, Petra Banjavčić, Katarina Vladić, Tara Dujmović, Iva Nikačević, Lora Grubešić, Dora Vrbanić, Ella Badanjak, Ida Ivačević, Paola Svilar i Doris Barić.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!